TIP-TOP je sinonim za vrhunsko kakovost, inovativen dizajn ter izjemno energetsko varčnost. Pridružite se našim številnim zadovoljnim strankam in doživite preobrazbo vašega prostora.
Ustvarite popolno estetiko in udobje s TIP-TOP PVC okni, drsnimi stenami ter vhodnimi vrati.

28
LET IZKUŠENJ PRI IZDELAVI IN
MONTAŽI PVC OKEN
8.500
USPEŠNO
ZAKLJUČENIH PROJEKTOV
97,2 %
ZADOVOLJNIH
STRANK

NE ZAMUDITE
AKCIJA VELJA SAMOO 30.11.2023

Akcija BLACK FRIDAY velja za naročila v času od 14.11.2023 do 30.11.2023 in ne pride v poštev pri že sprejetih ponudbah in/ali že oddanih naročilih. Akcija BLACK FRIDAY velja za celoten prodajni program razen za akcijske modele ALU vhodnih vrat. Akcija BLACK FRIDAY ni združljiva s preostalimi akcijami, promocijami, dodatnimi, količinskimi in/ali izrednimi popusti. Naročilo je pogojeno s standardnimi plačilnimi pogoji.

Pokličite nas še danes in izkoristite našo posebno akcijo.
Pokličite nas in izkoristite našo posebno akcijo, ki vključuje brezplačno svetovanje in številne ugodnosti. Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala pri izbiri in načrtovanju, da bo vaš projekt uspešen in zadovoljstvo zagotovljeno.
Odkrijte vrhunsko tip-top kakovost
Edinstvene oblike profilov in široka paleta barv
Sodelujemo s priznanimi evropskimi dobavitelji
Naša okna in vrata se ponašajo z edinstvenimi oblikami profilov in široko paleto barv. Ne glede na vaš stil in arhitekturo vašega doma, boste z našimi izdelki dvignili estetiko na najvišjo stopnjo. Izberite okna, ki se popolnoma prilagajajo vašemu okusu.
V TIP-TOP-u sodelujemo izključno s priznanimi evropskimi dobavitelji, ki postavljajo nove standarde v svetu stavbnega pohištva. S ponosom vam nudimo 10-letno garancijo na vsako okno in vgradnjo. Vaše zaupanje je naša prednost.
KONTAKTNI OBRAZEC
Oddajte neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

PE Ind. cona Trzin
Prevale 10
SI-1230 Trzin
E: info@tiptop-okna.si

KAKO VAM

lahko pomagamo

KJE

nas najdete

Samo pokličite ali pošljite sporočilo.
Naše izdelke bomo izbrali po vaših pričakovanjih.
Svetovali vam bomo, kaj je najpomembnejše pri izbiri oken.
Povedali vam bomo, na kaj je vredno biti pozoren pri nakupu oken.