HST je sodobna konstrukcijska rešitev, ki omogoča zasteklitev izredno velike površine. Krila so nameščena na dveh neodvisnih vodilih, zato se med odpiranjem eno skrije za drugim. Posamezno krilo je lahko dolgo do 2,9 m, celotna zastekljena površina pa do 13,8 m2.

HST

TIP-TOP

HST motion

Dvižno drsna vrata HST motion predstavljajo idealno rešitev za vsakogar, ki želi pridobiti velike zastekljene površine in hkrati omogočati velik prehod svetlobe v prostor. Uporaba dvižno drsne tehnologije zagotavlja stabilnost in nemoteno delovanje sistema. Sistem omogoča prehod do širine 2,3m ter površine stekla do 11,5 m² in je odlična rešitev za vile in luksuzne domove.
Sistem HST motion S je nadgradnja, ki zagotavlja še večje udobje, varnost, toplotno izolativnost in zanesljivost uporabe. Vrata z nižjim profilom nudijo do 10 % več naravne svetlobe v prostoru.

HST motion S

HST premium 85

Odlična povezava modernosti, energetske učinkovitosti in varnosti, načrtovana z mislijo o odpravi arhitektonskih ovir, ki je v skladu z najnovejšimi trendi projektiranja prostorov. Posebno okovje zagotavlja, da se krila neovirano in brez upora premikajo medsebojno ali v odnosu do fiksnih delov konstrukcije. Debelina zasteklitve do 51 mm omogoča zasteklitev velikih površin z energetsko učinkovito 3-slojno zasteklitvijo.
Sistem HST je opcijsko na voljo z električnim pogonom za večje udobje in naprednimi protivlomnimi rešitvami za večjo varnost.
DODATNA OPREMA
Sistem HST omogoča izjemno velikih steklenih površin do 13,8 m2. Posamezno krilo je lahko široko do 3 m, sam prehod pa do 2,9 m.
VELIKE STEKLENE POVRŠINE
Zagotavlja stabilnost sistema in lahkotno upravljanje.
DVIŽNO DRSNI MEHANIZEM
3.
1.
2.
4.
3 mm ojačitev iz večkrat tlačenega pocinkanega jekla. Na celotna vrata nudimo 5-letno garancijo, saj smo prepričani v njihovo kakovost.
Trajnost in kakovost
Ko ste zdoma, vam ni treba skrbeti za varnost svojega premoženja in najdražjih. HST omogoča uporabo protivlomnega okovja razreda RC2.
Varnost
Naša drsna vrata z velikimi steklenimi površinami bodo povsem preobrazila vaš dom. Poudarek dajemo na dizajnu, estetiki in natančnosti izdelave.
Estetika
Lahkotno upravljanje
Posebno okovje, kljuke in ročaji omogočajo preprosto drsenje krila terasnih vrat.

NEPOGREŠLJIV

sistem

POIŠČITE

navdih

Prelistajte kataloge in preverite našo ponudbo

NAŠI

katalogi

Vsa naša okna so prejela certifikate specializiranega nemškega instituta za preizkušanje oken in vrat ift Rosenheim.

certifikate

PREVERITE

PE Ind. cona Trzin
Prevale 10
SI-1230 Trzin
E: info@tiptop-okna.si

nas najdete

KJE

lahko pomagamo

KAKO VAM

Povedali vam bomo, na kaj je vredno biti pozoren pri nakupu oken.
Svetovali vam bomo, kaj je najpomembnejše pri izbiri oken.
Naše izdelke bomo izbrali po vaših pričakovanjih.
Samo pokličite ali pošljite sporočilo.