Vhodna vrata Premium odlikuje trdnost in togost, saj imajo vgrajeno kvadratno jekleno ojačitev. Pohvalijo se lahko tudi z odlično toplotno in zvočno izolativnostjo ter visoko stopnjo varnosti. Na voljo so v pestri paleti barv, oblik in dodatne opreme.
TIP-TOP

PVC vhodna vrata Premium

5/3 komorni profil nemške blagovne znamke VEKA spada v kakovostni razred A.
PROFIL
2,0 mm debela ojačitev v podboju je okrepljena s 4,0 mm dodatno ojačitvijo v krilu, kar predstavlja pravi fenomen pri statiki.
OJAČITEV
Pestra izbira barvnih odtenkov in realističnih lesnih dekorjev za enostavno kombiniranje na vsak interier ali zunanjost.
BARVE
Visokokakovostno izolacijsko polnilo z dvojno GFK ploščo debeline 24, 36, 40 ali 44 mm.
POLNILO
Vrata Premium imajo standardno vgrajeno varnostno okovje G-U z večtočkovnim varnostnim zaklepom, za večjo protivlomno varnost.

st


OKOVJE
Vrata Premium imajo standardno vgrajeno ALU kljuko in možnost vgradnje čitalca prstnih odtisov in elektromotorja.
KLJUKA
Vhodna vrata Premium se lahko pohvalijo z odlično toplotno in zvočno izolativnostjo ter visoko stopnjo varnosti. Na voljo so v pestri paleti barv, oblik in dodatne opreme.

PREDNOSTI

vhodnih vrat Premium

Vhodna vrata Premium imajo 2,0 mm debelo ojačitev iz 5-krat tlačenega jekla zaprtega tipa v podboju in 4,0 mm dodatno ojačitev v krilu. Vsi koti krila vrat so ojačani, kar onemogoča krivljenje kotov, uravnava raztezke zaradi temperaturnih sprememb in zagotavlja optimalno delovanje vrat.

Ojačitev

Okovje

Vhodna vrata Premium imajo standardno vgrajeno varnostno okovje G-U z večtočkovnim varnostnim zaklepom, ki zagotavlja protivlomno varnost in največjo zrakotesnost.
Da bi zadovoljili tudi najzahtevnejše kupce, ponujamo zelo bogat izbor barv, za enostavno kombiniranje vrat na kakršnokoli notranjo opremo ali zunanjost. Klasični beli barvi smo dodali izjemno realistične lesne dekorje in bogat izbor barvnih odtenkov.

Barve vrat

POIŠČITE

navdih

Prelistajte kataloge in preverite našo ponudbo

katalogi

NAŠI

Vsa naša okna so prejela certifikate specializiranega nemškega instituta za preizkušanje oken in vrat ift Rosenheim.

PREVERITE

certifikate

PE Ind. cona Trzin
Prevale 10
SI-1230 Trzin
E: info@tiptop-okna.si

KAKO VAM

lahko pomagamo

KJE

nas najdete

Samo pokličite ali pošljite sporočilo.
Naše izdelke bomo izbrali po vaših pričakovanjih.
Svetovali vam bomo, kaj je najpomembnejše pri izbiri oken.
Povedali vam bomo, na kaj je vredno biti pozoren pri nakupu oken.