Drsna vrata PSK in PSK-Z so odlična rešitev za optimalen izkoristek prostora pri izhodu na balkon ali teraso. Nagibno drsni sistem in posebno okovje vam omogočata lahkotno upravljanje z vrati do širine 1,6 m. Njegovi glavni prednosti sta prihranek prostora in velika steklena površina, ki prostor napolni s svetlobo in mu da edinstven značaj.
TIP-TOP

PSK in PSK-Z

PSK

Nagibno-drsni sistem in posebno okovje omogočata nagibanje in drsenje krila celo do širine 1,6 m pri uporabi majhne sile. Vrata s sistemom PSK nudijo odlično toplotno izolativnost, so cenovno dostopna in omogočajo enostavno odpiranje vrat tudi v primerih, ko ste omejeni s prostorom. Uporabite ga lahko tudi za drsna okna, na primer v kuhinji. Sistem omogoča, da vrata najprej nagnete v prostor, nato pa jih enostavno potisnete vstran. Vrata lahko odprete tudi "na kip" za enostavno zračenje. Vrata PSK so na voljo v sistemih: Pixel, Prolux, Koncept in Koncept z aluminijasto oblogo.
Sistem PSK-Z je nadgradnja sistema PSK in je opremljen s posebnim ročajem, ki omogoča še lažje odpiranje, zapiranje in nagibanje zelo težkih vrat. PSK-Z vrata imajo možnost vgradnje kljuke s ključavnico na zunanji strani, s katero postanejo varen dodaten vhod v hišo. Vrata PSK-Z so na voljo v vseh naših okenskih sistemih.

PSK-Z

Vrata PSK so na voljo v sistemih: Pixel, Prolux, Koncept in Koncept z aluminijastimi nadsloji. Vrata PSK-Z so na voljo v vseh naših okenskih sistemih.
RAZNOLIKOST
Svoboda uporabe: v sistemih Winergetic Premium in Koncept je možna montaža obojestranske kljuke s ključem, zahvaljujoč kateri lahko vrata PSK-Z uporabljate kot dodatna vhodna vrata.
ŠIROKA UPORABA
Nagibno drsni sistem in posebno okovje vam omogočata nagib in drsenje krila do širine 1,6 m z malo sile.
DRSNI SISTEM

NEPOGREŠLJIV

sistem

3.
1.
2.
4.
Večkrat tlačena ojačitev iz pocinkanega jekla. Na celotna vrata nudimo 5-letno garancijo, saj smo prepričani v njihovo kakovost.
Trajnost in kakovost
Profili razreda A z debelino stene od 2,8 do 3 mm, od 5 do 8-komorni
profili, širine podboja 70-82 mm, odvisno od okenskega sistema.
Profil
Naša drsna vrata z velikimi steklenimi površinami bodo povsem preobrazila vaš dom. Poudarek dajemo na dizajnu, estetiki in natančnosti izdelave.
Estetika
Velike površine
Drsne stene PSK in PSK-Z omogočajo zasteklitev površine do 9,5 m2.

POIŠČITE

navdih

Prelistajte kataloge in preverite našo ponudbo

katalogi

NAŠI

Vsa naša okna so prejela certifikate specializiranega nemškega instituta za preizkušanje oken in vrat ift Rosenheim.

PREVERITE

certifikate

PE Ind. cona Trzin
Prevale 10
SI-1230 Trzin
E: info@tiptop-okna.si

KAKO VAM

lahko pomagamo

KJE

nas najdete

Samo pokličite ali pošljite sporočilo.
Naše izdelke bomo izbrali po vaših pričakovanjih.
Svetovali vam bomo, kaj je najpomembnejše pri izbiri oken.
Povedali vam bomo, na kaj je vredno biti pozoren pri nakupu oken.