mnenja strank

TIP-TOP
Mnenja strank nam veliko pomenijo in nas motivirajo. Predstavljamo vam jih nekaj. Veseli bomo, če boste vaše mnenje delili z nami tudi vi.
S ponudnikom sem zelo zadovoljen, prav tako s ceno in rokom dobave. Vse je tip top - hitra montaža in lepo zmontirana okna; prijazna delavca, ki sta posesala celo stanovanje in res očistila tudi okna.
Milan M.
TIP-TOP DESIGN d.o.o. so nam montirali okna. Vse je bilo super.
Simona P.
Ponudnik se je držal dogovora, z okni smo zelo zadovoljni. Priporočamo TIP-TOP DESIGN d.o.o.
Andrej V
Najboljše možno na področju oken in vrat
Odločili smo se da bomo imeli dobra okna, zato smo iskali presežke, celo najboljše možno na področju oken in vrat. Za TIP-TOP okna in vrata smo se odločili, ker so njihova okna tehnološko naprednejša od drugih, karakteristike izjemne, predvsem pa nas je prepričal izgled. Veliko damo na kvaliteto, saj oken ne mislimo več menjevati, zato izbira ni bila težka.

Snežana B
Korektno, strokovno. Priporočam ekipo TIP-TOP za plastična okna!
Andrej Š.
Hitrost, odzivnost, koreknost v fazi priprave ponudbe in izmere.
Iztok S.
S ponudnikom sem zelo zadovoljen, prav tako s ceno in rokom dobave. Vse je tip top - hitra montaža in lepo zmontirana okna; prijazna delavca, ki sta posesala celo stanovanje in res očistila tudi okna.
Milan M.
Zelo so prijazni in zelo kvalitetna izvedba!
Marjanca B.
Datuma montaže so se držali. Monterji so kvalitetno opravili delo, opravili so tudi zaključna gradbena dela, zafugirali, pogipsali, počistili za seboj, odnesli smeti, oprali stekla,...
Vlasta M.
Ponudnik nam je pomagal z številnimi nasveti in prišel nam je izdelke predstaviti na dom. Niso bili nič vsiljivi kar nam je veliko pomenilo. Videli smo veliko tudi v njihovem salonu. Super.
Anuša K.
Edini se je osebno oglasil na domu in naredil točne izmere. Pokazal je primerek izdelka, za katerega je predlagal montažo.Ker se še nisem odločil za nabavo v tem letu (zaradi osebnih finančnih začasnih bremen) sva uredila možnost dodatnih finančnih rešitev (nabava oken postopoma na podlagi mojih finančnih trenutnih zmožnosti). Skratka ponudnik, ki se zaveda, da je kakovost tisto merilo, ki bo dolgoročno zaznamovalo zadovoljstvo in povezanost izvajalca in stranke. Skratka pohvalno v celoti.
Drago L.
Vse dogovore so do sedaj spoštovali, predlagali dobre rešitve. Nič me ni zmotilo.
Vladimir H.
Montaža je bila izvedena kvalitetno, ekipa je bila utečena in dobro organizirana, po opravljenem delu so počistili in pospravili.
Srečko T.
Pri nas je naročnik na prvem mestu
Zavedamo se pomena individualne obravnave slehernega naročnika že v fazi načrtovanja. Za nas je strank vedno na prvem mestu. Poleg dolgoletne garancije na produkte nas odlikuje tudi edinstvena garancija na zadovoljstvo na opravljene storiteve.
Pomagal nam je s strokovnimi nasveti, redno so se javljali na telefonske klice. Naj pohvalim prijaznost in strokovnost vseh, s katerimi sem bil v kontaktu, najbolj od vsega pa kvalitetne izdelke. Za enkrat ni bilo nič narobe.
Bojan S.
Vse je bilo v redu, nimam pripomb. Priporočam!
Bogdan Š.
Ponudnik se je držal vsega dogovorjenega. Fantje so v redu. Priporočam!
Adormi Č.
Izbrali smo podjetje TIP TOP, kjer so mi pomagali s strokovnimi nasveti in na mojo željo večkrat prilagodili ponudbo. Sem izredno zadovoljna z izbranim ponudnikom. Držali so se postavljenega roka. Pohvalila bi tudi monterja Zorana in Erika, ki sta bila zelo pridna in delovna. Montažo sta izvedla profesionalno in hitro, tako kot smo se dogovorili. Končna cena oken je bila enaka ceni po predračunu, brez skritih ali dodatnih stroškov.
Aleksandra F.
Ponudnik oken je bil hiter in natančen ter prijazen. Ter za nudeno kakovost in garancijo cenovno ustrezen.
Mario K.
Res v redu fantje - prišli so ob dogovorjenem času, delo so opravili res dobro! Sem zelo zadovoljen in jih priporočam komurkoli!
Marko K.
Kar je bilo dogovorjeno, so tudi naredili, tako da imam dobro mnenje o podjetju, zaenkrat nimam pripomb!
Vinko C.
Bili so prvi ponudniki, ki so se odzvali. Prišli so točno takrat, kot smo se dogovorili. Sproti so nas obveščali o spremembah, itd. So res odzivni, prijazni in svetujejo. Jih z veseljem priporočam!
Janja M.
Profesionalnost in angažiranost...garancija brez primere najboljša, strokovnjaki na svojem področju vsekakor. Priporočam!
So pa zato tudi najdražji, s tem da ponujajo največ.
Ziga S.
Pohvalili bi ponudbo več produktov, zadovoljni smo bili s hitro odzivnostjo in tudi s hitro in natančno opravljeno menjavo.
Janez L.
Odzivnost, prijaznost celotnega osebja, cena, montaža, plačilni pogoji...
Alan B.
Januarja 2014 smo zamenjali okna in balkonska vrata na stanovanjski hiši za okna podjetja TIP-TOP okna in vrata, z tipom z troslojnim steklom in lepim izgledom s katerimi smo zelo zadovoljni glede vseh obljubljenih karakteristik. Zamenjavo je izvršila ekipa podjetja TIP-TOP okna in vrata, ki je bila strokovna in prijazna skratka za pohvalit.
Silvo P.
Okna so naju več kot zadovoljila. Komunikacija je super, hiter odziv. Ekipa TIP-TOP okna in vrata prijazna. Brez pripomb. Okna so odlična!
Darja Z.
Glede na današnji telefonski pogovor vam tudi pisno sporočam vtise ob sodelovanju z vami:
  • predstavitev in priprava prve ponudbe za okna -> cel komercialni nastop je izpadel zelo strokovno in podprt z dejstvi iz brošur in video posnetkov ki opisujejo okna.
  • fine meritve -> zelo dobro, ob dodatnih vprašanjih iz naše strani ni bilo posebnih nejasnosti
  • menjava/vgradnja okna -> ekipa je bila dobro utečena, monterji so vedeli za kaj se gre in vodja montaže je skozi pogovor deloval zelo strokovno.
Skozi celo sodelovanje z vami se je videlo, da vaša ekipa pozna svoj posel. Poleg tega so/ste bili zelo prijazni. Okna so odlična! Tudi med našim odločanjem za okna glede različnih tipov, ki bi jih vgradili. Vse skupaj ste za nas naredili 10 verzij ponudb za okna in izvedli 2× fine meritve.
Roman K.
Odkar smo hišo oblekli v okna in vrata Tip-Top, od zunaj se umaknil je ropot.
Okna in vrata Tip-Top so zmanjšala porabo kurilnega olja za cca 500 l na leto in sicer s 3000 l na cca 2500 l. Na Tip-Top oknih in vratih se mi spočijejo oči, pa še čistiti jih je mala malica.
Alenka Z.
Včeraj je ekipa TIP-TOP okna in vrata zaključila z deli na naši lokaciji. Dela so bila izvedena korektno, profesionalno in brez vidnih napak. Tudi odnos vaših delavcev je bil korekten, za seboj so počistili in spolirali okna. Zato jim gre tudi vsa pohvala z naše strani.
Dalibor B.
Kot že veste je montaža oken od 31.03-02.04.2014 uspela in končana. Okna so že v uporabi. Okna so super! Ob tej priliki bi rad izrazil pohvalo Vašim monterjem, za njihovo kvalitetno, hitro, vestno delo in za njihov prijazen pristop in odnos do nas kot stranke, ter skrb za okna. Vsako podjetje- podjetnik si lahko samo želi tako ekipo. Upam, da bo ta pohvala naletela na prava ušesa.
Niko Z.
Rada bi se vam zahvalila za kvalitetno opravljeno storitev montaže okna.
Posebej bi rada pohvalila ekipo TIP-TOP okna in vrata g. Mirsada, ki je bila pri nas 6. februarja 2014, saj je svoje delo opravila natančno, kvalitetno, vestno, ... itd. Po opravljenem delu so za seboj še počistili okna in vse pospravili, čeprav sem jim rekla, da bom jaz to naredila, so rekli, da je to njihovo delo. Tega ne doživiš pogosto. Ekipa TIP-TOP okna in vrata si zasluži pohvale, ker so pridni, natančni ter predani svojemu delu.
Sabina S.
Naročili smo okna serije Unique Evolution, podjetja TIP-TOP. Okna so res lepa, prava paša za oči, saj jih vsak opazi. Zelo so podobna lesenim oknom in delujejo res toplo. Vsa okna delajo normalno, nobenih težav, hrup ki je bil nekoč moteč, pa sedaj skoraj ne obstaja. Pripomb glede montaže, svetovanja in vsesplošnega odnosa nimamo.
Anton Š.
No pri naši hiši je prišel čas da zamenjamo stara lesena okna z novimi PVC okni. Problem nastane pri tem katero podjetje za okna izbrati. Doma sem iz okolice Kranja, zato sem želel sodelovati z bližnjim podjetjem. Podjetij je ogromno a v oči sta mi padla predvsem »drugo podjetje« in TIP-TOP okna in vrata. Na koncu sem se na podlagi izgleda odločil za TIP-TOP okna in vrata.
Dejam U.
Na vikendu, smo menjali vsa okna in terasna vrata. Prej smo imeli lesena okna, saj je skoraj cela hiša lesena, a so bile ponudbe za lesena okna vrtoglave. Potem smo slišali da imajo pri TIP-TOP okna in vrata plastično okno, ki je popolnoma enako lesenemu oknu, za veliko nižjo ceno, brez potrebnega vzdrževanja in z boljšimi karakteristikami. Skrbela nas je kombinacija lesa in plastike, s so strokovnjaki zadevo zmontirali kot je treba. Okna tesnijo in delujejo normalno.
Mirjana V.
Izbiral sem med različnimi ponudniki za okna in vrata, res je da TIPTOP okna in vrata ni podal najcenejše ponudbe, a so mi bila okna tako všeč, da smo naročili izmero. Ko nam je njihov sodelavec opisal lastnosti in prednosti izbranega okna, smo se odločili za TIPTOP okna in vrata brez premišlevanja. Izvedba je bila zelo strokovna v dogovorjenem času.
Andrej K.
Za okna TIPTOP sem slišala na televiziji. Ravno smo menjevali okna zato smo naročili ponudbo in izmero, oboje pa prejeli zelo hitro. Merilec nam je za okna svetoval in bil zelo prijazen. Dobavni rok je bil izpolnjen, montaža pa zelo hitra, fantje pa so po montaži, okna in prostor za seboj počistili. Okna so odlična.
Mladen S.
Imamo okna, terasna vrata in vhodna vrata TIPTOP okna in vrata. Zelo smo zadovoljni in okna izgledajo fenomenalno. Osebje je super prijazno in naredi kot je treba. Svetovalci si vzamejo čas in nikmor se jim ne mudi. Ko smo gradili hišo, smo dolgo časa preiskovali tržišče za okna. Za TIPTOP okna in vrata smo se odločili iz več razlogov. Okna so res lepa, tudi vrata so odlična, predvsem pa nas je navdušil PSK sistem terasnih vrat, kot vesoljska ladija :) TIPTOP okna in vrata priporočamo vsakemu ki želi res dobra okna.
Družina Skubic
Ponudnik TIP-TOP DESIGN d.o.o. je korektno opravil delo in edini, ki je dal 12 letno garancijo na vse elemente oken, vrat in rolet. Cena je bila najvišja, vendar je tudi garancija najvišja.
Samo Z.
PE Ind. cona Trzin
Prevale 10
SI-1230 Trzin
E: info@tiptop-okna.si

nas najdete

KJE

lahko pomagamo

KAKO VAM

Error get alias