Aktualno

Moderna in energetsko varčna hiša z okni PAVA

Pava navdušuje z minimalističnim dizajnom in preseneča z nadpovprečno visoko stopnjo toplotne izolativnosti. Je model z značajem, ki se ne prilega le sodobni gradnji.

PAVA je rezultat združevanja strasti naših strokovnjakov do minimalističnega dizajna in sodobnih tehnologij. Nič več se vam ni treba soočati z dilemo videz ali energetska učinkovitost. Ta okna so hkrati izjemno estetska in izjemno topla. S katerimi rešitvami PAVA dlje časa pritegne poglede mimoidočih, jo cenijo arhitekti in jo izberejo zahtevne stranke?

Minimalistično in moderno – izvirna linija profila

Okna PAVA odlikuje že na prvi pogled njihova geometrijska profilna linija. Zasnovali so ga naši strokovnjaki z mislijo na sodobno konstrukcijo in zahteve ljubiteljev minimalističnega oblikovanja. Preprosta oblika, ki se nanaša na modernistično oblikovanje, naredi PAVA brezčasen sistem. Popolnoma se prilega tako novozgrajenim kot moderniziranim objektom. V prvem primeru poudarja inovativnost projekta. V drugem nepremičnini doda lahkotnost in sodoben duh.

Pravi kot ali nagnjen? Steklena perla

PAVA je okenski sistem, ki ga bomo popolnoma prilagodili vašim potrebam. Izbirate lahko med dvema vrstama letev, ki dopolnjujejo okensko krilo. Razlikujejo se po karakterju in videzu. Videz letve KONCEPT se nanaša na klasično estetiko oken. Spušča se nežno, nagnjeno od stekla proti zunanjemu robu profila krila. PIXEL trak je vsekakor bolj agresiven in minimalističen. Na steklo se prilepi pod kotom 90 stopinj. Tako majhen element ima res velik vpliv na končni videz oken. Preverite, katera estetika vam je bližje.

Več sveta, več svetlobe! Velika zasteklitev

Pri okenskem sistemu PAVA smo uporabili tehnologijo suhega lepljenja stekla v krilni profil (STV) v okenske profile. Zahvaljujoč temu je mogoče pridobiti vrednosti, povezane s statiko in togostjo oken, ki so veliko višje kot pri standardnih oknih. Kaj to pomeni v praksi? Okna sistema PAVA lahko izdelamo v velikih dimenzijah. Ta model zagotavlja do 10 odstotkov. več dnevne svetlobe v notranjosti v primerjavi z okni enake velikosti iz drugih sistemov. To je mogoče z znižanjem steklenega falca krilnega profila. Če torej razmišljate o tem, da bi svojo notranjost osvetlili s sončno svetlobo, je PAVA najboljša izbira.

Poigrajte se z barvami!

Imate radi izbiro? Popolnoma se prilega. V sistemu PAVA sprejemate številne odločitve glede končnega izgleda oken. Poleg izbire vrste letvice lahko med drugim vplivate na: na barvo in vrsto furnirja PVC profilov iz katerih izdelujemo vaša okna. Naj vas ne skrbi iskanje barve zase. Imamo kar 30 vrst furnirjev – tako klasične in lesne barve kot tudi največje hite zadnjih sezon – mat in metalik.

Podrobnost je v detajlih.

Za nas najmanjša podrobnost resnično šteje. Zahvaljujoč temu se lahko tudi odločite, kateri ročaj bo dopolnjeval okna PAVA. Vam je všeč minimalističen dizajn? Izberite preprost ročaj PIXEL. Njegova kvadratna oblika poudarja moderen profil okna. Se osredotočate na kombinacijo dizajna in protivlomne varnosti? Izbirate lahko med ročaji TBT, ki omogočajo odpiranje in postavitev okna v zaprt, nagnjen ali odprt položaj ter model HOPPE SECUFORTE v novem standardu protivlomne zaščite.

Pravi minimalizem – skriti tečaji

Če imate radi estetske rešitve, izberite opcijsko vgrajene nevidne tečaje Winkhaus Prolight Select. Skriti so znotraj profila okenskega krila. Ne samo, da je okenska linija nemotena. Prednost te rešitve je v tem, da je na tem mestu minimalen nastanek toplotnih mostov. Zaradi tega so okna ne le bolj estetska, ampak tudi toplejša.