Aktualno

Predstavljamo okno LUNAR

Okno Lunar je kombinacija elegance in inovativne tehnologije. Njegova edinstvenost izhaja iz enakomerne steklene plošče, ki popolnoma prekriva vratno krilo z notranje strani in mu daje kristalni sijaj. Kvadratni ročaj, pritrjen neposredno na stekleno ploščo, dodaja eleganten poudarek.

Vendar pa Lunar ni le lep, ampak tudi visokokakovostna toplotna izolacija. Zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih materialov in najnovejših tehnologij Lunar okno zagotavlja topel dom. Koeficient toplotne prehodnosti (Uw) za referenčno okno je 0,78 W/m²K*, kar omogoča njegovo uporabo v energetsko varčni gradnji.

Varnost je enako pomembna in Lunar zagotavlja najvišjo stopnjo zaščite. Protivlomne zapore, pritrjene na jekleno ojačitev, nepovabljenim gostom otežijo vstop v prostor. Aluminijast pokrov na zunanji strani dodatno ščiti pred poskusi vloma.

Izberite okno Lunar

Trdni materiali in večkrat ukrivljene ojačitve iz pocinkanega jekla vplivajo na statiko in vzdržljivost okna Lunar. Debelina, oblika in geometrija profila zagotavljajo togost, pravilno delovanje in dolgoletno stabilnost oblike.

Okno Lunar pomeni tudi napredno tehnologijo in sodobne rešitve. 6-komorni okvirni profil z globino razvoja 75 mm in 3-komorni profil krila z globino razvoja 75 mm zagotavljata visoke parametre toplotne izolacije. Steklo, ki pokriva celotno površino vratnega krila z notranje strani, serijsko zunanje aluminijaste obloge, barva ročaja usklajena z barvo stopnice v steklu in serijsko nizkoemisijska zasteklitev s tremi stekli, polnjenimi s plinom argonom. - to je le nekaj inovativnih rešitev, ki jih ponuja Lunarno okno. periferno prezračevanje effiAIR z armaturami varnostnega razreda RC2 ni obvezno.

Zahvaljujoč koeficientu toplotne prehodnosti Uw=0,78 W/m²K*, Lunar izpolnjuje zahteve za referenčno okno s steklom Ug=0,5 W/(m²K) z okvirjem Warmatec.

Če iščete okno, ki združuje lepoto, varnost in vzdržljivost, je okno Lunar za vas.