Aktualno

Kako izbrati proizvajalca oken, da ne bi obžalovali?

Iščete okna, ki bodo razveseljevala vaše oči in vas varovala leta? Investirajte v stavbno pohištvo proizvajalca, ki zagotavlja dolgoročno zaščito tudi v praksi, ne le na papirju. Izberite prepoznavno blagovno znamko z uveljavljenim položajem v industriji. Izberite podjetje, ki ne prodaja samo oken, ampak ustvarja tudi novejše rešitve za večjo udobnost svojih strank. Preverite, na kaj še morate biti pozorni pri izbiri proizvajalca oken.

Izbira okenskega ali vratnega pohištva je zamudno opravilo. Zakaj? Zahteva izvid in branje mnenj o določenih proizvajalcih. To poveča možnost, da najdete podjetje, ki ponuja estetske, visokokakovostne izdelke ter resnično garancijsko varnost. Na katere vidike morate biti pozorni, ko iščete proizvajalca oken?

Kako izbrati proizvajalca oken?

Ena od lastnosti zanesljivega proizvajalca oken ni le prodaja stavbnega pohištva, ampak tudi izdelava le-tega. Izvirne zasnove posameznih okenskih elementov in vedno novi okenski sistemi dokazujejo, da ima proizvajalec znanje, izkušnje in strokovnjake za razvoj in posodobitev okenske industrije. Ko iščete dobavitelja oken, ne bodite pozorni le na to, kakšne nove rešitve uvaja določeno podjetje. Analizirajte tudi, koliko vplivate na končni videz in lastnosti nastalih izdelkov.
Za ugledne proizvajalce je nujna možnost maksimalne personalizacije naročil s strani kupcev. V TIP-TOP-u vsako okno izdelamo po individualnem naročilu - glede na vaše potrebe. Izberete lahko ne samo velikost okna ali barvo in teksturo PVC furnirja. Odločate se tudi o estetiki profila ali letve, dodatkih, varnostnih sistemih in rešitvah, ki naredijo okna ne le lepa, ampak tudi izjemno funkcionalna, topla in varna.

Kateri proizvajalec oken je dobra izbira? Certificirana kakovost

Ena stvar je govoriti o visoki kakovosti izdelkov, druga pa - to dokazati. Če iščete okna in se sprašujete, katerega proizvajalca izbrati, bodite pozorni na preglednost informacij glede certificiranja ponujenih izdelkov. Vsak okenski sistem mora pridobiti poseben certifikat, ki ga izdajo ugledni certifikacijski centri. Je drago, vendar nujno, da lahko strankam potrdimo visoko kakovost izdelave, pa tudi lastnosti, kot sta toplotna in zvočna izolativnost. Certifikati so tudi zagotovilo protivlomne varnosti in uporabe.

Vsak proizvajalec stavbnega pohištva ne bo zagotovil najvišje kakovosti svojih oken, potrjene s certifikati ali testi. Naj vas ne bo strah vprašati o tem! V TIP-TOP-u lahko ateste posameznih okenskih sistemov najdete v vsakem salonu, kot tudi na spletni strani. Vsi izdelki, ki jih ustvarimo, so predmet mednarodnega certificiranja, na primer v prestižnem centru IFT Rosenheim. Lasten laboratorij in interni oddelek za nadzor kakovosti zagotavljata, da se naša okna ponašajo z najvišjimi parametri, vzdržljivostjo in inovativnostjo.

Dober proizvajalec oken? Dolga garancija je nujna

Garancijska doba in njen obseg je še en vidik, na katerega moramo biti pozorni pri iskanju najboljšega proizvajalca stavbnega pohištva. Daljša kot je garancijska doba, bolje je za vas. Standardna zaščitna doba v okenski industriji je 5 let. Delamo nadstandardno in pri nas kupljenim oknom zagotavljamo dolgotrajno zaščito. Pri oknih in balkonskih vratih je do 7 let od dneva nakupa! Zakaj?

Že več kot 29 let se osredotočamo na razvoj in inovacije, za katerimi stojimo. Ponujamo tudi jasna garancijska pravila in strokovno pomoč. Ta pristop daje našim strankam več let miru. Vse podrobnosti v zvezi z uporabo garancije so natančno opisane v dostopnem jeziku v našem garancijskem listu. Konkretno trajanje zaščite določimo tudi v primeru nakupa naših oken in balkonskih vrat (7 let) ter nagibno-drsnih vrat (5 let). Zagotavljamo 10 letno garancijo na tesnost zasteklitev z okvirjem Warmatec!

Lastnost zanesljivega proizvajalca oken? Stabilnost cen

Dandanes se številne industrije ubadajo s težavami pri dobavi surovin. Proizvajalci zelo težko vzdržujejo stalno ceno svojih izdelkov. Ko iščete najboljšega proizvajalca oken, bodite pozorni na cenovno stabilnost izdelkov, ki jih ponujajo. Velika podjetja s stabilnim položajem niso tako dovzetna za tržna nihanja kot mala podjetja. Najpogosteje imajo zagotovljene ustrezne količine materiala za delo ne glede na razmere v svetu.

Pri nas dobite fiksne cene. Stroški, ki jih je ocenil prodajalec in so vključeni v naročilo, se ne spremenijo. To se zgodi tudi, če se med izvedbo povišajo cene posameznih elementov ali materialov. Stabilno podjetje je v teh negotovih časih sinonim za gotovost.

Najboljši proizvajalec oken? Prepoznaven in izkušen

Vsako današnje veliko podjetje je nekoč začelo kot malo podjetje. S poskusi in napakami je našla rešitve, ki so osvojile njene stranke. Iščete proizvajalca oken? Lahko zaupate malemu podjetniku, ki je na stopnji učenja in iskanja svoje poti. Izberete lahko tudi prepoznavno blagovno znamko z desetletnimi izkušnjami v industriji. Slednji ni podprt le z množico strokovnjakov, ampak tudi z najnovejšimi tehnologijami, laboratoriji za testiranje kakovosti in odličnimi storitvami za stranke.

Se sprašujete, zakaj je TIP-TOP najboljša izbira? Smo najbolj prepoznavna znamka oken v Evropi! Imamo mrežo 3500 razstavnih prostorov v 19 državah po vsem svetu. Letno proizvedemo 1,3 milijona oken vrhunske kakovosti v 5 neodvisnih tovarnah. Vsako okno je delo več kot 3200 zaposlenih naše blagovne znamke. Končno imamo skoraj 30 let izkušenj v industriji. Od ideje, preko izvedbe, do montaže, vedno se spomnimo, za koga ustvarjamo naše izdelke. Nam boste zaupali?